Professioneel en flexibel

Bent u op zoek naar  betrouwbare professionele en flexibele partner die met u en uw organisatie meedenkt en al uw zorgen op gebied van personeel uit handen neemt? Dan zit u bij ons goed! Het kernwoord is samenwerken tussen u als klant en Sigma Flexdiensten waarin onze taak bemiddelen is.
Per vacature bekijken we wat de beste optie is aan de hand van uw wensen en die van de kandidaat. Maatwerk dus!

Uitzenden

Bij Sigma Flexdiensten gaat kwaliteit altijd boven kwantiteit. Wij luisteren naar u als klant, maar ook naar de kandidaat. Wij matchen niet alleen op kwalificaties maar zijn vooral op zoek naar de match tussen werkgever en werknemer.
Bij uitzenden is de uitzendkracht in dienst bij Sigma Flexdiensten. U betaalt alleen voor de gewerkte uren. Het ziekterisico ligt bij Sigma Flexdiensten en u heeft geen contractverplichtingen. Optimale flexibiliteit!
Meer weten?

Detacheren

Detacheren geeft meer binding dan uitzenden. De werknemer heeft meer zekerheid via een contract voor bepaalde tijd. U heeft meer zekerheid dat uw project van begin tot einde door dezelfde medewerker wordt uitgevoerd.
Bij detacheren is de uitzendkracht in dienst bij Sigma Flexdiensten. U “huurt” de medewerker voor een vaste periode in en uw werkzaamheden worden gedurende die periode door een persoon uitgevoerd.
Meer weten?

Werving & Selectie

Maak gebruik van onze jarenlange expertise. Sigma Flexdiensten werft en selecteert de juiste kandidaten voor uw vacature. Na de eerste gesprekken introduceren wij de beste kandidaten bij u.
Sigma Flexdiensten werft en selecteert kandidaten. Wij voeren gesprekken en introduceren de beste kandidaten. U betaalt Sigma Flexdiensten bij succes een vooraf vastgestelde vergoeding.
Meer weten?

Payrolling

Door toedoen van de nieuwe wet Werk en Zekerheid, waarbij er niet altijd een proeftijd meer mogelijk is en er minder contracten binnen een korter tijdsbestek mogelijk zijn neemt de flexibiliteit voor de werkgever af en het risico toe.
U werft en selecteert zelf uw medewerkers en besteedt het juridisch werkgeverschap uit aan Sigma Flexdiensten. U heeft een proeftijd, geen contractverplichtingen en geen werkgeversrisico’s.
Meer weten?