Datingbureaus voor de arbeidsmarkt zijn er al genoeg. De match vinden tussen CV’s en een vacature, dat is de kunst niet. Hoe goed ken je als bemiddelaar de verschillende bedrijfsculturen, dáár gaat het om! Welke mensen passen bij welke organisatie. Vacatures vullen, dat kan iedereen; maar iemand een baan bezorgen waar hij/zij net zo gelukkig van wordt als de werkgever, da’s de kunst!
Bij SIGMA FLEXDIENSTEN hebben we ruim 10 jaar ervaring in HR en Recruitment. Dit doen we in meerdere segmenten. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen u graag verder. Iedereen heeft het tegenwoordig over flexwerkers. En altijd in de sfeer van flexibel, dus flitsend en héél erg tijdelijk! Wij hebben daar een iets ander idee over bij SIGMA FLEXDIENSTEN. Wij willen daar iets creatiever mee omgaan, met de manier waarop wij flexwerkers in een veranderende wereld kunnen inzetten. Niet meer zoals dat vroeger ging, via het traditionele uitzenden. Tijdelijk werk is niet meer van deze tijd! SIGMA FLEXDIENSTEN wil graag een pionier zijn in het nieuwe ondernemen, in het nieuwe kansen zien, en die kansen omzetten in actie. Wij gaan niet achterover leunen als we iemand bij een bedrijf geplaatst hebben; we willen dat hij of zij er ook gelukkig is! En dat de werkgever ons komt vragen of we méér van die mensen hebben! Het gaat om meer dan werk alleen!
Hoe we dat willen bereiken bij SIGMA FLEXDIENSTEN? Door in gesprek te blijven met prospects en klanten. Door te weten wat de behoefte is bij die klant zal SIGMA FLEXDIENSTEN steeds weer weten hoe ze in actie moet komen voor grote en kleine bedrijven. Om op die manier succesvol te kunnen ondernemen.

SIGMA Flexdiensten, werkt van A tot Z

Wij leveren niet alleen personeel, maar denken ook graag met u mee. Zo kunnen wij u adviseren om samen tot een efficiënte en productieve oplossing te komen om de personeelskosten zo gering mogelijk te houden.
Sigma Flexdiensten is actief in o.a. de volgende vakgebieden:

Metaal en Techniek

Wij leveren vakkrachten uit Nederland, maar daar waar nodig halen wij ook specialisten in de verspaning en metaalbewerking buiten de Nederlandse grenzen. Te denken aan zelfstandig programmerende CNC draaiers en frezers, kotteraars, lassers, bankwerkers, maar ook monteurs en wikkelaars.

Sales

Zowel telefonisch sales als deur-aan-deur hebben we ervaring. Hierbij is het belangrijk om heel goed te selecteren. Sales is een van de moeilijkste specialisme en vraagt om een aantal overtuigende vaardigheden, die wij graag testen.

Secretarieel en financieel

Hierin hebben we al diverse opdrachten kunnen vervullen, zowel op HBO/WO niveau als op MBO niveau. Wij hebben een groot netwerk en schakelen eventueel waar nodig onze collega’s in om u te helpen. Uiteindelijk willen we dat u de juiste persoon op de juiste plek krijgt!

Logistiek en Productie

Ook hier hebben wij mogelijkheden maar niet alleen nationaal, maar ook buiten de Nederlandse grenzen.
Sigma Flexdiensten werkt alleen samen met gerenommeerde partijen in het buitenland die begrijpen wat wij verwachten van onze kandidaten. Ons belang ligt bij u als klant en bij onze arbeidskrachten. Wij voorzien onze buitenlandse krachten dan ook altijd van een goede huisvesting en regelen het vervoer tot bij u aan de deur.

Participatie en zorg

Wij willen mensen ontzorgen, door mensen hulp te bieden, zowel de opdrachtnemer, maar ook de kandidaat. Wij werken met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben of een ervaren zorgverlener, wij helpen waar nodig. Hierbij staat het maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel.